• Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

L'equip del CN el Balís es proclama Campió del Campionat de Catalunya d'Optimist per Equips G1

Posted by on in Vela Infantil
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 4168
  • 0 Comments
  • Subscribe to this entry
  • Print

L'equip format per Alex Brú, Albert Gelpí, Elia Miquel, Arnau Gelpí, Elisenda Rahola capitanejat per Magda Resano i Óscar López com a entrenadors, s'ha proclamat Campió de Catalunya per Equips d'Optimist Grup 1 aquest passat cap de setmana a la regata organitzada pel CN Calella.

Divendres 6, el dia va servir per preparar tot el material, conèixer el club i la zona de regates. Cada equip analitzava els seus rivals i plantejaven diferents tàctiques per a l'endemà. El CN Calella va rebre a tots els participants de manera espectacular, donant a entreveure que oferirien un campionat d'alta qualitat.

Dissabte la jornada es despertava amb bon vent de llevant de 7 a 10 nusos. 8 equips catalans estaven preparats per al Campionat i l'objectiu del dia era poder realitzar un round robin complet de tots contra tots, d'aquesta manera cada equip correria 7 proves. Els equips seleccionats per rànquing eren: CN el Balís, CN Arenys de Mar, CM Altafulla, CN Vilassar de Mar, CN el Masnou, CN Cambrils, CN Salou i CM Torredembarra.

Es va completar el round robin i diumenge es van fer les semifinals al millor de 3 proves. Que amb un vent de llevant d'entre 5 i 7 nusos el CN el Balís, el CN Vilassar, el CM Altafulla i el CN Arenys van disputar les semifinals.

Els 2 encontres varen ser molt disputats, però finalment el CN el Balís i el CM Altafulla varen ser els que van arribar a la final. Final que es va dur a terme amb molta emoció, el CN el Balís va fer una molt bona sortida i va passar primer per la 1a boia, però van començar les xiulades i penalitzacions en ambdós equips, ja que es forçaven situacions i jugaven molt bé amb el reglament i la tàctica d'equips. Així que les posicions varen anar canviant constantment en tots els trams del recorregut. Els entrenadors, regatistes, pares i tots els espectadors tenien l'ai al cor, ja que el guanyador parcial canviava constantment. Entre una prova i una altra, es disputava la Petit Final per a la 3a i 4a posició entre Vilassar i Arenys.

Finalment, el CN el Balís va guanyar el Campionat per Equips d'Optimist Grup 1 amb total autoritat, fent valer la seva condició de favorit i no donant treva als seus rivals amb la victòria en totes les proves realitzades. Aquest triomf, a més a més, els permet representar a Catalunya en el Campionat d'Espanya per equips de club, a Gijón del 3 al 7 de setembre. En segona posició i subcampió els components del CM Altafulla, seguit del CN Vilassar, tancant el grup de classificats per a la final al CN Arenys de Mar, en cinquena posició el CM Torredembarra, sisè el CN Salou, 7è el CN Cambrils i tancant el grup però demostrant un gran nivell el CN el Masnou.

Va ser un campionat espectacular, l'organització i el club un 10. Tot molt ben organitzat, amb una gran atenció per part del club.

Gaudeix de totes les imatges del campionat, aquí.

Font: ACCIO i Magda Resano, entrenadora del CN el Balís