Notes de Premsa de la RFEV

Notes de prensa del Servei de Premsa i Comunicació de la Real Federación Española de Vela.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Támara Echegoyen i Berta Betanzos en FX el millor tàndem espanyol a la Copa del Món

Posted by on in Competició
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 1606
  • 0 Comments
  • Subscribe to this entry
  • Print

Onán Barreiros i Juan Curbelo novens a la cita gal després de disputar la gran final amb les Medal Race

Diego Botín i Pau Turrado finalitzen dècims en el Trofeu d'Hyères

Támara Echegoyen i Berta Betanzos en FX el millor tàndem espanyol a la Copa del Món.jpg

 

Va finalitzar en Hyères el trofeu que cada any se celebra en aquesta localitat francesa banyada per les aigües de la Costa Blava , un dels emblemes de la vela olímpica internacional i que conforma , al costat del Sofia de Palma , les dues úniques proves de la Copa del Món ISAF que se celebren a Europa .

Última cita de les cinc sèries , Espanya es va ficar a la final disputada avui amb fins a tres classes : 470 Masculí, 49er i FX .

En la primera d' elles, el tàndem canari format per Onán Barreiros i Juan Curbelo ( Magic Marine - Alisis Sailing - Armare Ropes - Grup Panorama ) del RCN Gran Canària , va acabar la seva participació en la novena posició , des de la sisena en què va entrar en llocs Medal en finalitzar ahir amb les sèries . L'or ha estat per als australians Mathew Belcher i William Ryan .

Al 49er, els representants espanyols van ser els càntabres Diego Botín i Pau Turrado , del Marítim de Santander , que arribaven a l'última jornada també

 

 

en la sisena posició , baixant a les Medal Race fins a la desena . Els vencedors de la prova han estat els neozelandesos Peter Burling i Blair Tuke .Diego Botín i Pau Turrado finalitzen dècims en el Trofeu d'Hyères

En FX la gallega Támara Echegoyen i la càntabra Berta Betanzos ( Movistar ) RCN Sanxenxo / RCM Santander , van obtenir el millor resultat espanyol de la gran final francesa , ja no només pel seu segon parcial registrat a la segona mànega del dia , sinó pel setè de la general amb què se'n van de França . Les vencedores , líders indiscutibles de la cita d'Hyères , han estat les brasileres Martine Soffiatti Grael i Kahena Kunze , en una final de classe a tres proves en les quals, les espanyoles van ser millors que les pròpies brasileres .Onán Barreiros i Juan Curbelo novens a la cita gal després de disputar la gran final amb les Medal Race-r-media.jpg


Després de la regata de França , l'objectiu comú de l'Equip Olímpic Espanyol de Vela serà la propera cita amb totes les classes olímpiques , un moment extraordinari per a l'esport espanyol amb el mundial de Santander , a disputar entre el 8 i el 21 de setembre pròxims .

D'aquesta manera , la ciutat càntabra es convertirà en base estable operativa durant els propers mesos , tal com correspon a la creació i finalitat del CEAR ( Centre Especialitzat d'Alt Rendiment ) Príncep Felip.

 

Fotos i Autor: Franck Socha/ISAF Sailing World Cup Hyères

 

Blog posted from Ieras, França View larger map
0

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Friday, 19 April 2024