Notes de Premsa de la RFEV

Notes de prensa del Servei de Premsa i Comunicació de la Real Federación Española de Vela.

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Barreiros / Curbelo a 470 Masculí , Echegoyen / Betanzos a FX i Botín / Turrado en 49er a les Medal Race

Posted by on in Competició
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 1496
  • 0 Comments
  • Subscribe to this entry
  • Print

Les tres tripulacions espanyoles van acabar sisens en les sèries finals d'Hyères

Támara i Berta van tornar a registrar un dels millors parcials del dia amb un primer a la penúltima màniga

Támara Echegoyen i la campiona del món Berta Betanzos acabant la sèries finals en la sisena plaça

Tres tripulacions de l'Equip Olímpic Espanyol de Vela estaran demà dissabte a les Medal Race de Trofeu d'Hyères que avui finalitzava a França el cicle de les sèries finals. Després del contratemps sofert ahir per Blanca Manchón , del qual es recupera favorablement , Espanya fica a tres classes a la gran final de la Copa del Món de classes olímpiques , podent haver estat la quarta la de la sevillana , en haver-se mantingut en els últims dies de la regata , entre les deu primeres posicions del RS : X Femení.

Jornada molt més estable en el meteorològic , amb un component que dominava del nord-oest , amb 12 nusos de mitjana. Bon dia per als interessos espanyols , amb una notable millora en classes com el 470 Masculí, amb Onán Barreiros i Juan Curbelo ( Magic Marine - Alisis Sailing - Armare Ropes - Grup Panorama ) del RCN Gran Canària ,

que van demostrar la seva gran vàlua , arribant a la barrera imprescindible per guanyar-se el dret d'estar en la Medal Race des d'un extraordinari sisè lloc a la general de la classificació , anotant uns parcials en aquest cinquè dia que s'han mantingut en aquest privilegiat grup dels deu primers . Jordi Xammar i Joan Herp , del Club Nàutic Garraf , que també han estat a l'altura en la regata francesa , s'han de conformar amb el setzè , sent el seu millor parcial aquest divendres al Grup Or, un cinquè . Satisfacció general per l'entrenador de classe , el canari Jorge Angulo . Els australians Mathew Belcher i William Ryan van tornar a recuperar el liderat , i es postulen favorits després dels seus dos contundents primers signats avui .

Onán Barreiros i Juan Curbelo arribant a la barrera imprescindible per guanyar-se el dret d'estar en la Medal Race des d'un extraordinari sisè lloc a la general de la classificació

Al 49er gran resistència de Diego Botín i Pau Turrado , del Marítim de Santander , finalitzant també sisens a les sèries finals, sent el seu millor parcial en aquest últim dia de pas a les Medal , un quart.

Excel · lent millora dels asturians Federico i Arturo Alonso ( El Gaitero ) del Reial Club Astur de Regates , que se'n van de Hyères amb un 19 de llistat , tenint en compte que la prova francesa ha estat el seu retrobament amb la competició , després de diversos mesos d'inactivitat , després de la lenta recuperació de l'operació soferta per Federico en una de les mans. Avui van ser segons , i després del primer parcial de fa dos dies, demostren estar a l' altura d'aquesta exigent competició. No en va van ser el 2013 vuitens al rànquing de la ISAF, com bé apuntava el seu entrenador , el malagueny Carlos Llamas . Els neozelandesos Peter Burling i Blair Tuke reafirmar la seva candidatura amb un primer en la darrera prova .

Un altre dels entrenadors de l'Equip Olímpic Espanyol de Vela que es pot sentir orgullós de les seves pupil és el gallec Pepe Lis , en ficar-se en les Medal Race FX tripulat per la campiona olímpica Támara Echegoyen i la campiona del món Berta Betanzos ( Movistar ) de l' RCN Sanxenxo / RCM Santander , acabant la sèries finals en la sisena plaça i amb un primer en la segona prova d'aquest divendres . Les brasileres Martine Soffiatti i Kahena Kunze , segueixen al capdavant de la general .

Diego Botín i Pau Turrado finalitzant també sisens a les sèries finals El Torrevella Jesús Rogel en Làser Standard ( Massa Internacional - Ayto . Torrevella- Òptica Chantal ) , del RCN Torrevieja , acaba la seva participació en Hyères en el lloc 39 , escalada des del 45 d'ahir dijous que li donarà confiança malgrat els problemes de sobrecàrrega muscular sofert a les cames i que no li han permès navegar amb comoditat. El neozelandès Andy Maloney li pren el relleu a la general l'australià Tom Burton , per tan sols tres punts de diferència .

Al 470 Femení del Projecte Dona i Deporte-CSD/RFEV , Marina Gallego i Fátima Reyes ( Club Nautic Sa Ràpita - Illes Balears) / ( Club Nautic S'Arenal ) , van tornar al 25 de dies passats . La balear i la murciana es van mantenir en el tall del Grup Or al costat de l'asturiana Ángela Pumariega i la canària Patricia Cantero ( Coreti - GILLES ) RC Astur de Regates / RCN Gran Canària , que finalitzen vint novenes . Líders de classe , les neozelandeses Jo Aleh i Polly Powrie , amb dos primers en les últimes mànigues de les sèries finals.

(Fotos: Franck Socha/ISAF Sailing World Cup Hyères i Alfred Farré/Christmas Race)

 

Blog posted from Ieras, França View larger map
0

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Friday, 19 April 2024