Notes de Premsa de la RFEV

Notes de prensa del Servei de Premsa i Comunicació de la Real Federación Española de Vela.

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blocs d'equip
  Blocs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aci:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

Vent molt rolón en Hyères amb diferents intensitats complica la quarta jornada de la Copa del Món

Al voltant de
a a Competició
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1629
 • Subscriure's a aquesta entrada

La sevillana Blanca Manchón s'ha hagut de retirar de la prova francesa

La sevillana Blanca Manchón (Nike - Emasesa - Blondy), del Club Nàutic de Sevilla, s'ha hagut de retirar de la prova francesa. La seva taula, tocada des del dur cop del primer dia, li havia fet efecte durant tota la competició, però un nou encontronzazo en la segona mànega d'avui l'ha deixat inconscient a l'aigua, sent atesa d'urgència pel seu propi germà Curro, que és el seu entrenador olímpic. Recuperada, després de l'ensurt, sent la tristesa d'haver de deixar una cita, en la qual l'any passat havia obtingut la plata. Pilar Lamadrid (Port Sherry - TFG - Candela Només flamenc), del CM Port Sherry, és ara trenta-quatrena.


La quarta jornada de la Copa del Món d'Hyères es va disputar sota el domini d'una component meteorològica que, al llarg del dia, ha estat rolant pels dos quadrants esquerres, de sud a nord, amb l'afegit de la una intensitat que, de suau brisa en els primers compassos del dia, va acabar en una força mitjana amb pics de 15 nusos.

Aquestes condicions han minvat la tàctica dels representes espanyols que, malgrat tot, se segueixen mantenint en llocs Medal, un elenc de destacats regatistes que quedarà configurat de manera definitiva demà divendres amb el tancament de la sèries finals, i que seran els que tinguin opcions d'entrar dissabte al calaix del podi.

En aquesta tessitura s'han trobat els càntabres Diego Botín i Pau Turrado, del Marítim de Santander, que avui han perdut una mica de corda, encara que es troben en el setè lloc de la general. Els germans Alonso mantenen el seu estatus i romanen en el 21 des de dimarts passat. Federico i Arturo (El Gaitero) del Reial Club Astur de Regates, poden millorar el seu estat en el llistat, en ser mínima la diferència de punts amb els seus més immediats predecessors. Els neozelandesos Peter Burling i Blair Tuke estabilitzen el seu liderat deixant un ampli marge de 20 punts sobre els segons, els irlandesos Ryan Seaton i Mathew McGovern.

Támara Echegoyen i Berta Betanzos (Movistar) del RCN Sanxenxo / RCM Santander, segueix en fase ascendent

En 470 Masculí l'Equip Olímpic Espanyol de Vela també ha baixat un lloc amb els catalans Jordi Xammar i Joan Herp, del Club Nàutic Garraf, en el dotzè lloc de la taula. Els canaris Onán Barreiros i Juan Curbelo (Magic Marine - Alisis Sailing - Grup Panorama) del RCN Gran Canària, es van fins al 15, sent demà un dia clau per a tots dos tàndem intentar ficar-se entre els 10 primers del seu grup Or Al capdavant de la classe, els gals Sofian Bouvet i Jeremie Mion.


En FX el combinat gallec / càntabre format per Támara Echegoyen i Berta Betanzos (Movistar) del RCN Sanxenxo / RCM Santander, segueix en fase ascendent. Avui a França dos llocs per sobre. Del novè al setè, finalitzant el dia amb un segon parcial. Támara i Berta han signat el millor resultat espanyol de dia a la Copa del Món. Les catalanes Sílvia Roca (Sandiline-Dr. Sails - Harken) del Club Nàutic l'Escala i Aura Miquel, del CN Arenys de Mar, es mantenen vintè setenes a la general global, segellant un altre bon resultat en la seva cort de l'ara Grup Plata, amb un primer en el tancament de la quarta jornada. Les brasileres Martine Soffiatti i Kahena Kunze segueixen intractables com a líders absolutes en Hyères.


En el 470 Femení del Projecte Dona i Deporte-CSD/RFEV, la balear Marina Gallego i la murciana Fátima Reyes (Club Nautic Sa Ràpita - Illes Balears) / (Club Nautic S'Arenal), descendeixen dos llocs

Notable millora del Torrevellá Jesús Rogel en Làser Standard (Massa Internacional - Ayto. Torrevella- Òptica Chantal), del RCN Torrevieja, que ha aconseguit recuperar cinc llocs des del límit del tall del Grup Or Rogel és ara 45 de la general, tenint matí una altra gran oportunitat per escalar llocs a causa del escàs marge de punts que el separen dels seus companys de llista. Líder és l'australià Tom Burton.

Finalment, en el 470 Femení del Projecte Dona i Deporte-CSD/RFEV, la balear Marina Gallego i la murciana Fátima Reyes (Club Nautic Sa Ràpita - Illes Balears) / (Club Nautic S'Arenal), descendeixen dos llocs, del 25 al 27, amb l'asturiana Ángela Pumariega i la canària Patricia Cantero (Coreti - GILLES) RC Astur de Regates / RCN Gran Canària, al 29.

(Fotos: Franck Socha/ISAF Sailing World Cup Hyères)

Bloc al voltant de Ieras, França Veure mapa més gran
Drets d'autor: Copyright 2014 RFEV
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0

Comentaris

Publicitat