Notes de Premsa de la RFEV

Notes de prensa del Servei de Premsa i Comunicació de la Real Federación Española de Vela.

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blocs d'equip
  Blocs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aci:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

La Reial Federació Espanyola de Vela intensifica els seus contactes amb empreses del sector tecnològic

Al voltant de
a a Actualitat
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1211
 • Subscriure's a aquesta entrada

b2ap3_thumbnail_Medal-Race-49er-r-media.jpgEls responsables de l'àrea audiovisual de la RFEV han viatjat aquesta setmana a diverses ciutats espanyoles per ultimar els detalls tècnics de la cobertura i difusió audiovisual del Mundial de Classes Olímpiques de Vela ' Santander 2014 '.

Un dels objectius principals del treball realitzat aquesta setmana, ha estat assegurar que el Campionat del Món de Classes Olímpiques compti amb un senyal internacional de la més alta qualitat i amb les garanties màximes d'estabilitat i capacitat, així com d'adaptació als diferents horaris dels canals de televisió de tot el món. En aquest sentit, es van desenvolupar proves que confirmen el compliment dels requisits de la Federació Internacional de Vela, ISAF.

La cobertura informativa mundial l'objectiu canalitzador de l'entitat amb Santander 2014

Aquesta senyal internacional servirà per a l'enviament diari d'imatges per tot el planeta, que inclouran resums de la competició (highlights). A més, s'elaboraran i difondran diversos programes de televisió sobre l'esdeveniment, sota conveni entre la RFEV i diversos canals.

b2ap3_thumbnail_Medal-Race-Finn-r-media.jpgLa RFEV està treballant també perquè Santander 2014 compti amb l'emissió en directe a través d'Internet (streaming). Aquesta mateixa setmana, s'ha provat l'última tecnologia existent en el mercat per streaming i que podria utilitzar-se en l'esdeveniment. Les proves s'han centrat en mesurar la potència dels servidors, de manera que s'asseguri la cobertura correcta amb el màxim nombre d'espectadors simultanis. A través d'Internet, es vol emetre diàriament la programació especial que s'està preparant i que inclouria reportatges sobre els regatistes participants, imatges de competició al mar i entrevistes als guanyadors de cada jornada. També es podrien seguir les Medal Races en directe.


La RFEV té previst seguir treballant en els pròxims dies en els equips aeris des dels quals es gravaran imatges de la gran cita intercontinental, a fi d'assegurar la màxima espectacularitat i qualitat de les imatges que seran ofertes al món de Santander 2014.

Bloc al voltant de Santander, Cantàbria, Espanya Veure mapa més gran
Drets d'autor: Copyright 2014 RFEV
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0
Etiquetat com: RFEV Santander 2014

Comentaris

Publicitat