Notes de Premsa de la RFEV

Notes de prensa del Servei de Premsa i Comunicació de la Real Federación Española de Vela.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

La Reina Donya Sofia presideix la presentació de l'Equip Paralímpic Espanyol de Vela

Posted by on in Actualitat
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1550
 • 0 Comments
 • Subscribe to this entry
 • Print

Saluda de la Reina amb GalanSa Majestat la Reina Sofia ha presidit avui a València la presentació dels components de l'Equip Paralímpic Espanyol de Vela, que estan preparant-se per als Jocs de Rio de Janeiro 2016 a la seva seu permanent de l'Antiga Base del Desafiament espanyol d'Iberdrola.

Prèviament, Sofia ha presenciat des de l'edifici Veles e Vents un entrenament oficial dels membres de l'equip, amb la resta de participants a la Regata Iberdrola de Vela Paralímpica "Ciutat de València", que es disputa entre el 9 i l'11 de maig a la Marina Reial del Port de València.

La seva Majestat La Reina ha estat acompanyada pel president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra; l'alcaldessa de València, Rita Barberá; el president d'Iberdrola ( patrocinador de l'Equip Paralímpic de Vela ), Ignacio Sánchez Galán ; el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal ; el president del Comitè Paralímpic Espanyol, Miguel Carballeda ; el president de la Reial Federació Espanyola de Vela, José Ángel Rodríguez, i la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León.

Després de l'entrenament, s'ha procedit a la presentació oficial dels membres de la selecció per Riu 2016, que està composta per dos regatistes a la classe 2.4mR ( embarcacions individuals ), Rafael Andarias i Antonio Maestre, una embarcació de la classe Skud - 18, formada per Sergio Roig i Violeta del Regne, i una embarcació de la classe Sónar, amb els tres regatistes Francisco Llobet, Héctor Álvarez i Manuel Gimeno.

Durant la presentació de l'Equip, el president d'Iberdrola, Ignacio Galán, ha destacat el seu suport a l'Equip Paralímpic Espanyol a través del Pla ADOP, i especialment a la vela paralímpica, que espera reeditar o superar a Rio de Janeiro els èxits aconseguits a Londres 2012, on una embarcació paralímpica va aconseguir per primera vegada en la història un diploma paralímpic.

Portem ja gairebé 10 anys col · laborant estretament amb el Comitè Paralímpic Espanyol i el Pla ADOP i estem orgullosos d'haver-nos convertit en el màxim patrocinador de l'equip espanyol que competirà en els Jocs de 2016 - ha assenyalat Galán -. Ens sentim igualment orgullosos d'haver unit el nostre nom a l'Equip Paralímpic Espanyol de Vela, amb el qual compartim els mateixos valors, basats en el treball, el sacrifici i la superació permanent.

Així mateix, el president d'Iberdrola ha volgut " animar als nostres esportistes en el dur però il · lusionant camí que us portarà als Jocs de Rio. Formeu un equip competitiu i lluitador, i sé que aneu a dedicar tot el vostre esforç per deixar Espanya en el millor dels llocs. Des d'una empresa com la nostra volem donar-vos energia ... molta energia per vèncer dificultats, per millorar cada dia i per complir tots els vostres objectius ".

Foto familia medios

La contribució d'Iberdrola a l'esport paralímpic ha estat reconeguda amb el Premi Olimpia, atorgat en l'última edició dels Premis Nacionals de l'Esport que concedeix anualment el Consell Superior d'Esports. Aquests guardons distingeixen esportistes, associacions i entitats que hagin destacat pel seu impuls i promoció de l'activitat esportiva. La categoria Olimpia reconeix el suport i la millora d'aquesta pràctica entre les persones amb discapacitat. A més, la Fundació Iberdrola finança beques des de 2008 per a la formació universitària d'esportistes paralímpics, per tal de facilitar la seva capacitació professional de cara a la integració laboral, un cop finalitzada la seva vida esportiva.

El suport d'Iberdrola a l'esport paralímpic respon al compromís social del Grup, que comparteix amb l'esport valors com treball en equip, responsabilitat, esforç, superació personal i competència, especialment presents en el moviment paralímpic

Blog posted from Marina Reial Joan Carles I, 46011 València, Espanya View larger map
0

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Wednesday, 22 May 2024