EasyBlog

This is some blog description about this site

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Arriba al port de Mao el Lionheart, un luxe de veler que competirá a la Menorca Maxi

Posted by on in Competició
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 1848
  • 0 Comments
  • Subscribe to this entry
  • Print

El Lionheart es una réplica en alumini del RangerEl Port de Maó acull des de fa uns dies un dels 3 JClass que competiran a la Menorca Maxi que se celebrarà a Menorca del 21 al 25 de maig . Es tracta del Lionheart , un vaixell que s'ha convertit en l'autèntic protagonista del port aquests dies pel seu disseny , bellesa i estilitzada línia .

El Lionheart és una embarcació de gairebé 40 metres que forma part del reduït i exclusiu grup de la JClass, embarcacions que durant els anys 30 disputaven la Copa Amèrica . De fet , en tot planeta només hi ha 7 vaixells d'aquest tipus, velers que únicament competeixen en els circuits internacionals de Maxis més importants del món i sempre amb tripulacions professionals de primer nivell . Un espectacle que per primera vegada es podrà veure a Menorca , en el marc de la primera regata Menorca Maxi que promou el Consell Insular i organitza el Club Marítim de Maó .

La JClass té les seves arrels en el trofeu esportiu més antic i espectacular del món , la Copa Amèrica

En els propers dies s'uniran al Lionheart les altres dues embarcacions d'aquesta classe , Ranger i Hanuman , a més dels 9 Wally Class inscrits fins a formar un total de 12 Maxis , un espectacle mai vist a l'illa, una competició de primer nivell desitjada per els més prestigiosos ports .

La JClass té les seves arrels en el trofeu esportiu més antic i espectacular del món , la Copa Amèrica . Es tracta de velers clàssics d'entre 38 i 42 metres d'eslora , que destaquen pel seu disseny , bellesa , línia estilitzada i rapidesa .

Durant molts anys va ser el vaixell amb el qual es disputava la Copa Amèrica . Després de la Segona Guerra Mundial la classe va caure en un cert declivi i els antics vaixells van anar desapareixent . No obstant això , l'any 2000 , els armadors van decidir constituir-se com Classe i recuperar els vells cascos o bé construir noves embarcacions amb el disseny clàssic dels anys 30 . Un any després , el 2001 , va tenir lloc la primera nova regata JClass. Avui dia , un reduït nombre de vaixells (set ) competeixen de nou en els circuits internacionals de Maxis més importants del món i sempre amb tripulacions professionals de primer nivell .

El 2003 es va presentar, després d'un any de construcció, un nou " Ranger " a imatge i semblança de l'original però construït en alumini . El 2007 es va encarregar la construcció de rèpliques de l'Endeavour II , batejant aquest nou model com " Hanuman ", mentre que la rèplica del Ranger va prendre el nom de " Lionheart " . Els tres estaran a la MENORCA MAXI del mes de maig .

 

(Original publicat per redacció)

Enllaç Original

Blog posted from Puerto de Mahon, 07720, Illes Balears, Espanya View larger map
0
Tagged in: JClass Menorca Maxi


Em diuen Mariano, sóc de València i tant sols vull fer el que m'agrada. Navegant en tots els sentits.


Devorador d'articles a internet, sempre estic desenvolupant projectes web i ara més que mai, embarcat en fcv.cat, un projecte personal que he tingut aparcat massa temps.

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Wednesday, 24 April 2024