Noticies Fcv.cat bloc

Noticies de la xarxa de federacions, clubs i escoles naútiques amb tota la informació dels actes socials, competicions i resultats amb el calendari d'esdeveniments naùtics

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blocs d'equip
  Blocs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aci:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

Arriba al port de Mao el Lionheart, un luxe de veler que competirá a la Menorca Maxi

Al voltant de
a a Competició
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1625
 • Subscriure's a aquesta entrada

El Lionheart es una réplica en alumini del RangerEl Port de Maó acull des de fa uns dies un dels 3 JClass que competiran a la Menorca Maxi que se celebrarà a Menorca del 21 al 25 de maig . Es tracta del Lionheart , un vaixell que s'ha convertit en l'autèntic protagonista del port aquests dies pel seu disseny , bellesa i estilitzada línia .

El Lionheart és una embarcació de gairebé 40 metres que forma part del reduït i exclusiu grup de la JClass, embarcacions que durant els anys 30 disputaven la Copa Amèrica . De fet , en tot planeta només hi ha 7 vaixells d'aquest tipus, velers que únicament competeixen en els circuits internacionals de Maxis més importants del món i sempre amb tripulacions professionals de primer nivell . Un espectacle que per primera vegada es podrà veure a Menorca , en el marc de la primera regata Menorca Maxi que promou el Consell Insular i organitza el Club Marítim de Maó .

La JClass té les seves arrels en el trofeu esportiu més antic i espectacular del món , la Copa Amèrica

En els propers dies s'uniran al Lionheart les altres dues embarcacions d'aquesta classe , Ranger i Hanuman , a més dels 9 Wally Class inscrits fins a formar un total de 12 Maxis , un espectacle mai vist a l'illa, una competició de primer nivell desitjada per els més prestigiosos ports .

La JClass té les seves arrels en el trofeu esportiu més antic i espectacular del món , la Copa Amèrica . Es tracta de velers clàssics d'entre 38 i 42 metres d'eslora , que destaquen pel seu disseny , bellesa , línia estilitzada i rapidesa .

Durant molts anys va ser el vaixell amb el qual es disputava la Copa Amèrica . Després de la Segona Guerra Mundial la classe va caure en un cert declivi i els antics vaixells van anar desapareixent . No obstant això , l'any 2000 , els armadors van decidir constituir-se com Classe i recuperar els vells cascos o bé construir noves embarcacions amb el disseny clàssic dels anys 30 . Un any després , el 2001 , va tenir lloc la primera nova regata JClass. Avui dia , un reduït nombre de vaixells (set ) competeixen de nou en els circuits internacionals de Maxis més importants del món i sempre amb tripulacions professionals de primer nivell .

El 2003 es va presentar, després d'un any de construcció, un nou " Ranger " a imatge i semblança de l'original però construït en alumini . El 2007 es va encarregar la construcció de rèpliques de l'Endeavour II , batejant aquest nou model com " Hanuman ", mentre que la rèplica del Ranger va prendre el nom de " Lionheart " . Els tres estaran a la MENORCA MAXI del mes de maig .

 

(Original publicat per redacció)

Enllaç Original

Bloc al voltant de Puerto de Mahon, 07720, Illes Balears, Espanya Veure mapa més gran
Drets d'autor: CC-BY-SA
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0
Etiquetat com: JClass Menorca Maxi


Em diuen Mariano, sóc de València i tant sols vull fer el que m'agrada. Navegant en tots els sentits.


Devorador d'articles a internet, sempre estic desenvolupant projectes web i ara més que mai, embarcat en fcv.cat, un projecte personal que he tingut aparcat massa temps.

Comentaris

Publicitat