Nota de Premsa

Notes de Premsa que els usuaris ens envien i reculls d'altres mitjans de comunicació

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

El Club Monte Real va ser guardonat per l'eliminació de barreres arquitectòniques

Al voltant de
a a Actualitat
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1698
 • Subscriure's a aquesta entrada

b2ap3_thumbnail_monte-real-club-yates-bayona.jpgEl Monte Real Club de Yates de Bayona va fer un pas més en la seva carrera per apropar els esports nàutics a persones amb discapacitat, aconseguint una distinció atorgada per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor ( ADEAC ) pel seu treball en l'eliminació de barreres arquitectòniques i la seva atenció feies aquest sector de la població.

A més es tracta de les úniques instal · lacions de tot el territori nacional que el 2014 van aconseguir aquest reconeixement.


El seu gerent, Miguel Riveiro, es va mostrar molt satisfet amb el guardó obtingut però al mateix temps ha manifestat que " encara queda molt per fer". Riveiro va explicar que la satisfacció per a qualsevol entitat que treballi en aquesta línia és la de " aconseguir que aquest perfil d'esportistes puguin recórrer les instal · lacions des de l'accés principal i pujar al vaixell sense ajuda de cap tipus". Per a això van instal · lar un pescant, compost d'una grua amb un arnès metge, perquè els usuaris accedeixin a les embarcacions amarrades en els pantalans des del dic principal del club, però va matisar que la seva utilització també va més enllà de l'àmbit esportiu ja que el seu ús també està contemplat per a tots aquells que ho necessitin.

El directiu va mantindre que el fet d'obtenir el reconeixement en unes instal · lacions situades en una muralla del segle XIV premia més l'esforç realitzat perquè " normalment s'associa la inviabilitat de fer accessibles a edificacions històriques, i en aquest cas hem trencat el tòpic ". Un reconeixement que va premiar el treball realitzat des del club amb iniciatives com l'Escola de Vela Adaptada, de manera que tots els usuaris puguin practicar vela en igualtat de condicions.


A més Adeac els va concedir la bandera blava, per la cura mediambiental de les seves infraestructures, la qualitat de les seves aigües i l'excel · lència dels seus serveis nàutics.

 

Text e images: Pablo F.E. Baiona, Atlantic.net

Bloc al voltant de Avenida Arquitecto Jesús Valverde, 36300 Bayona, Pontevedra, Espanya Veure mapa més gran
Drets d'autor: CC-BY-SA
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0
Etiquetat com: MR Club Baiona Vela Adpatada

Comentaris

Publicitat