Gaceta Cartagonova

Toda la actualidad en GACETA CARTAGONOVA - Radio GacetaFM 87.5 - FC CARTAGENA - FUTSAL CARTAGENA

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blocs d'equip
  Blocs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aci:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

I Dragon Boat festival en Cartagena

Al voltant de
a a Actualitat
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1551
 • Subscriure's a aquesta entrada

El proper dissabte, 25 de maig, es disputarà aquesta peculiar regata de piragüisme que cada vegada més compta amb un major nombre d'adeptes a Europa.

dragon Boat Festival CartagenaLa regata, organitzada pel Reial Club de Regates de Cartagena, es disputarà a la Dàrsena Interior del port de Cartagena i en què prendran part 20 equips

Dragon Boat festival arriba a Cartagena i ho fa amb 20 equips procedent de la Regió de Murcia i que disputaran aquest trofeu el proper dissabte 25 de maig a la Dàrsena Interior del port de Cartagena. La regata del Reial Club de Regates Cartagena obre les portes a aquesta disciplina de piragüisme que compta cada vegada més amb més números d'adeptes a Europa.

El Dragon Boat té una forta presència a països com Àsia, Nord -Amèrica, Oceania i cada vegada més a Europa, Àfrica i Sud -Amèrica. El club de Cartagena, qui ha donat un impuls important a la secció d' Priagüisme en els últims dos anys, especialment Caiac de Mar, veu en aquesta modalitat una porta per al futur d'aquesta disciplina a Cartagena.

El caràcter festiu de la competició, pel que es regeix aquesta modalitat, és un dels grans al.licients del club Cartagena per oferir a la ciutat de Cartagena un esdeveniment diferent als que estan acostumats els cartageneros.La sincronització necessària durant la pràctica del mateix requereixen de treball en equip i companyerisme en les mateixes dosis.
Les competicions de Dragon Boat

Les competicions es divideixen en Campionats Continentals o Campionats del món i Regates Internacionals o Festivals.

Els campionats internacionals estan regits per la Federació Internacional de Dragon Boat, IDBF, o per la Federació Europea de Dragon Boat, EDBF, en el cas dels campionats d'Europa. Hi ha tant modalitats de campionat per nacions com per clubs, disputades a les distàncies de 200 metres, 500 metres, 1000 metres i 2000 metres.


 

(Original publicat per redaccion)
Bloc al voltant de Puerto de Cartagena, Plaza Héroes de Cavite, s/n, 30201 Cartagena, Murcia, Espanya Veure mapa més gran
Drets d'autor: Copyright 2014 Gaceta Cartagonova
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0

Comentaris

Publicitat