Gaceta Cartagonova

Toda la actualidad en GACETA CARTAGONOVA - Radio GacetaFM 87.5 - FC CARTAGENA - FUTSAL CARTAGENA

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blocs d'equip
  Blocs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aci:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

La Travessia Nàutica Xacobea passarà per Cartagena

Al voltant de
a a Actualitat
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1286
 • Subscriure's a aquesta entrada

S'inicia el compte enrere per la Travessia Nàutica Xacobea

Travessia Nàutica Xacobea

El itinerari de la Travessia Nàutica Xacobea, en el seu vessant Sud, Mediterrani, surtirá des del port italià de Gènova el 15 de juny, mentre que en la versió Nord, Atlàntic, ho farà el dia 4 de juliol des Avilés, per sortir amb la resta de la flota el diumenge 6 de juliol a Ribadeo, amb embarcacions procedents d'Irlanda, Anglaterra i França

La Travessia Nàutica Xacobea, sota el lema'De Assís a Compostela "i que commemora els seus 800 aniversari, comença el compte enrere. Un mes queda perquè la flota iniciï la gran aventura que els portarà des de les aigües italianes de Gènova, en la versió sud, Mediterrani, i de Avilés, per sortir amb la resta de la flota dos dies més tard a Ribadeo, en la seva versió nord, Atlàntic. Les dues rutes conclouran en aigües gallegues de Cap de Creu.

La flota que opta per la versió Sud tindrà per davant catorze etapes, amb 1.542 milles nàutiques de recorregut. El port de sortida és Gènova ( Itàlia ), el 15 de juny, concloent en aigües franceses de Toulon, fi de la primera etapa. La flota continuarà travessia cap a Palma de Mallorca, Torrevella, Benidorm, Roquetas, Marbella, Punta Umbria a Espanya ; Sines, Cascais, Figuiera da Foz i Porto, a Portugal. Després de navegar per la costa portuguesa, els'pelegrins's'endinsaran en aigües de Galícia, on recalaran en ports amb la'Q'de qualitat, com Portonovo, Cangas, Cap de Creu, entre d'altres.


Pel que fa a la versió Nord, hi haurà una concentració de sortida el 4 de juliol des Avilés, per sortir amb la resta de la flota el diumenge 6 de juliol a Ribadeo amb embarcacions procedents d'Irlanda, Anglaterra, França, per anar descendint fins a les Rías Baixas, passant per Ortigueira, Ares, Camariñas, Portosin i Ria d'Arousa. Té un recorregut de prop de 210 milles nàutiques.Travessia Nàutica Xacobea

La primera Travessia Nàutica Xacobea és una de les activitats centrals del VIII Centenari del Pelegrinatge de Sant Francesc d'Assís a Santiago i es podrà realitzar com a pelegrí - tripulant, bé en una o diverses etapes o realitzant totes, a més de les pròpies embarcacions inscrites la travessia.

Un dels objectius'del camí'obert a embarcacions de vela i motor, és poder unir diferents pobles i ports amb la tradició Xacobea, mitjançant el desenvolupament i l'educació de totes aquelles persones amb ganes de conèixer i apropar-se al mar. El Comitè Organitzador preveu una participació superior a les 170 persones.

RUTA

 

(Original publicat per redaccion)
Drets d'autor: Copyright 2014 Gaceta Cartagonova
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0

Comentaris

Publicitat