Gaceta Cartagonova

Toda la actualidad en GACETA CARTAGONOVA - Radio GacetaFM 87.5 - FC CARTAGENA - FUTSAL CARTAGENA

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Els italians Maurizzio Schepizi i Massimo Capoferri es van proclamar campions d'Europa en la categoria reina d'Endurance Offshore

Posted by on in Actualitat
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 1330
  • 0 Comments
  • Subscribe to this entry
  • Print

Els italians Maurizzio Schepizi i Massimo Capoferri es van proclamar campions d'Europa en la categoria reina d'Endurance Offshore Classe B

Campionat d'Eudropa Endurance Offshore Classe BEl Mar Menor va ser escenari, durant el cap de setmana d'un dels majors espectacles de la motonàutica

Els amants del motor van poder gaudir d'un dels majors espectacles marítims amb la celebració del Campionat d'Europa Endurance Offshore Classe B, que es va dur a terme en aigües del Mar Menor al municipi dels Alcàssers, i que va comptar amb la participació d'alguns dels millors pilots europeus.

El campionat va comptar amb la participació de 12 llanxes sobre els 8 metres d'eslora amb potències fins a 500 cv. de motor, capaços d'assolir 160 quilòmetres per hora. La prova va consistir en completar 12 voltes a un circuit de 3 milles instal.lat davant de la costa de Los Alcázares.

Durant la tarda del dissabte 10 de maig es va dur a terme la primera mànega de les dues disputades, amb un mar bastant picat per a aquest tipus d'embarcacions proporcionant imatges d'una gran espectacularitat, però aportant un grau elevat de duresa per als pilots. Diumenge el vent era diferent i el mar estava més calmat, encara que es va produir l'ensurt del campionat quan un dels pilots, el portuguès Luis Correia, va sortir acomiadat de la seva embarcació. Correia va ser traslladat a l'hospital amb molèsties en una espatlla i l'embarcació va ser rescatada per la Guàrdia Civil del Mar

Campionat d'Eudropa Endurance Offshore Classe B

Maurizzio Schepizi i Massimo Capoferri es van proclamar campions d'Europa en la categoria reina, S1, pilotant una llanxa clarament superior a la dels seus rivals, sobretot en la segona mànega celebrada durant la jornada de diumenge. Els italians, que van estar a punt de no poder participar a la màniga definitiva per problemes mecànics, van volar sobre el Mar Menor.

En la categoria S2 els guanyadors van ser els catalans, Jordi Olesti i David Burgos; en categoria Production, el vencedor va ser l'andalús Rubén Ruiz Montes d'Oca ; i en la categoria Promotion, el primer lloc va ser per al pilot italià Christian Cesati.

En el campionat d'Espanya, celebrat simultàniament, els guanyadors de la categoria S1 van ser els andalusos Francisco Javier García i José Manuel Pardo ; en categoria S2, els catalans Jordi Olesti i David Burgos es van proclamar campions ; en categoria Production, va fer el mateix l'andalús Rubén Ruiz ; i en la categoria Promotion, els guanyadors van ser els catalans Alessandro Pelucca i José María Izquierdo.

L'espectacularitat d'aquest tipus d'embarcacions va atraure nombrós públic que va poder seguir el desenvolupament de les dues mànegues des de les instal.lacions del Club Mar Menor, on es va dur a terme també el lliurament de premis, al qual van assistir l'alcalde de la localitat, Anastasio Bastida ; el regidor d'Esports, Francisco Montesinos ; el president de la Federació Espanyola de Motonàutica, José Miguel Martínez ; i per part del Club Mar Menor, la vicepresidenta, Matilde Alustiza i el tresorer, Alfonso Gómez.

L'organització del Campionat va córrer a càrrec de la Federació de Motonàutica de la Regió de Múrcia, comptant amb la col.laboració de la Federació Espanyola, la Federació Andalusa i la Unió Internacional de Motonàutica, així com amb la col.laboració de l'Ajuntament dels Alcàssers i del Club nàutic Mar Menor.

Campionat d'Eudropa Endurance Offshore Classe B

20140511Lanchasrápidas4-225x145

20140511Lanchasrápidas5-225x145

 

 

 

 

 

 

 

 

Fuente: Federación de Motonáutica de la Región de Murcia

Fotos: José Luís Villaescusa

 

Enllaç Original
(Original publicat per redaccion)
Blog posted from Los Alcázares, Murcia, Espanya View larger map
0

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Friday, 26 April 2024