Federacio Catalana de Vela

Noticies i notes de premsa de la Federació Catalana de Vela

 • Inici
  Inici aci pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blocs d'equip
  Blocs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aci:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

Oriol Castellà i Jan Heunnick, protagonistes del X Trofeu Gerardo Carrera

Al voltant de
a a Competició
 • Mida de la font: Més gran Menor
 • Visites: 1395
 • Subscriure's a aquesta entrada

Les instal·lacions del Club Nàutic Sitges han acollit aquest passat cap de setmana, la desena edició del Trofeu Gerardo Carrera, esdeveniment en honor a qui va ser contramestre de l'entitat durant més de vint anys. Els participants es van agrupar en classe Patí de Vela, Patí de Júnior i Catamarà.

El dissabte, el vent de migjorn de força 2-3, va permetre que navegadors tècnics i amb major precisió com Julian Vinué o Josep Maria Robert, s'imposessin a la resta de participants. De cara al diumenge, els vents de més de 20 nusos van provocar la retirada d'alguns navegants, aleshores va ser quan Oriol Castellà va dur a terme una gran despesa física que li va permetre controlar sense problemes el patí i així poder obtenir la victòria final en la categoria Sènior.

Pel que fa a la classe Patí Júnior, Jan Heunnick va ser el clar dominador de les dues regates, seguit de Paula Martí i Dani Vilardell. En classe Catamarà, Àlex Llac va ser el guanyador, Sebastien Shutle i Jaume Tarafa van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

En paral·lel a la competició, també s'ha iniciat una nova edició del curs d'iniciació a la vela per adults, format per 8 alumnes. Aquesta formació se suma a la ja iniciada amb els 17 nois i noies que fa unes setmanes que venen participant en el curs infantil – juvenil de primavera.

Font: CN Sitges

Bloc al voltant de Sitges, Barcelona, Espanya Veure mapa més gran
Drets d'autor: Copyright 2014 Vela.cat
Darrera modificació a
Valora aquesta entrada de blog:
0

Comentaris

Publicitat