Gaceta Cartagonova

Toda la actualidad en GACETA CARTAGONOVA - Radio GacetaFM 87.5 - FC CARTAGENA - FUTSAL CARTAGENA

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Carme, un líder sòlid després de tancar la tercera prova de la Volta a Illes Cartagena- Acte III

Posted by on in Creuer
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 1356
  • 0 Comments
  • Subscribe to this entry
  • Print

Zalata en RI3 , amb un primer a la joranada d'avui , i Tentón en RI4 amb un segon , segueixen al capdavant dels seus gups a falta de dues proves

Volta a L'Illes a CartagenaLa Volta a les Illes, Acte III , segueix fent camí i avui la fet complint amb la tercera prova , queden dos per tancar aquest acte , i amb ell , la singladura d'aquesta prestigiosa regata de creuers organitzada pel Reial Club de Regates de Cartagena .

Carmen , de Sinergia Group SL i liderat per José Coello ha donat pas de gegant per adjudicar aquest tercer acte . Tercer triomf parcial per als de Coello en aigües de la badia de Cartagena . Però Carmen no ha estat l'únic protagonista avui , Fandango 300 de Francisco Javier Sabiote , ha demostrat ser un vaixell molt competivo , aconseguint el triomf en temps real , tot i que després no ha pogut defensar els seus números , baixant fins a la tercera plaça en compensat , per darrere de Shamal d'Antonio José Alcaraz .

En RI3 , els nois d'Esther Villalba als comandaments d' Zalata , també ha fet un pas ferm per conquerir l'Acte III . La tripulació de Villalba suma el seu segon triomf parcial en aquesta trobada , en la prova 2 finalitzava segon . La segona plaça ha estat per Spica , vaixell l'Armada Espanyola - Cartagena , un resultat que li fa pujar i tenir opcions de millor i fins i tot colar-se al podi . Tercer ha estat Somewherito de Leandro Martín , que es consolida en la segona plaça .

Pel que fa als RI4 , el podi de la tercera prova que no ha tingut un recorregut més curt , com és habitual sinó el mimso que la resta de classe , ha quedat configurat per Santa Fe d'Enrique Pagán , seguit de Tentón de Gonzalo Abad i Beluga I d'Antonio Gómez .

Amb els resultats d'avui , tercera prova , la general provisional en RI2 queda tancat amb Carmen com a líder en solitari amb tres punts , amb quatre més es troba Fandango 300 mentre que Hakuna S , tercer , suma set més que el líder . En RI3 , Zalata suma quatre punts , Somewherito compta amb sis i una mica més distanciat , ocupant el tercer lloc , Trebol Queen II que suma disset .

En RI4 , la igualtat és màxima , després de tancar les tres proves de l'Acte III . Tentón lidera el grup amb sis punts , gràcies un primer, un tercer i un segon . La segona està molt cara i ara està compartida per Santa Fe i Pacharán , tots dos amb set punts a un del líder. Beliga Un, és quart , amb onze , mentre que del lloc qunto al setè , tres vaixells : Garola III , Bonaire i Agüica 2.0 es troba empatats a dinou punts .

Bones condicions de vent, amb 10-12 nusos de intensitat sobre un eix del 220 º ( SW - Sud-oest ) que han permès completar el programa , amb una prova sobrevent - sotavent de 7,2 milles nàutiques per a totes les classes .

 

 

 

Enllaç Original
(Original publicat per redaccion)
Blog posted from Cartagena Bay, Espanya View larger map
0
Tagged in: RI2 RI3 RI4

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Friday, 19 April 2024