El nostre servei ho paguen els propietaris i com més reserves i ofertes realitzen, menys els costa. Intentem que el nostre cost de servei sigui el menor possible perquè els propietaris de embarcaiones i amarratges puguin oferir-vos les millors ofertes econòmiques.

El nostre servei per a l'usuari final, és gratuït.

  • A diferència d'altres, no et cobrem res pel nostre servei ni afegim suplements addicionals (de reserva) al preu de la cabina, embarcació o amarratge.
  • Per formalitzar la teva reserva hauràs d'ingressar en els comptes bancaris facilitades pel propietari de l'embarcació o amarratge, l'import indicat corresponent a la reserva (del total de la reserva o la seva totalitat si així ho indiquem), establint en aquest moment un contracte directe entre vosaltres i el propietari.
  • Només vam comprovar que en aquest moment tot és correcte, no acceptant ni puediendonos derivar cap responsabilitat en el cas que el propietari els modifiqués a la vostra arribada o haguessin declinant vostra petició
  • El lliurament de les quantitats, no són vinculants (excepte pel que fa a la devolució de les mateixes per part de la propietat o els seus representants legals) amb cap de les parts fins que el propietari les accepta i formalitza relació contractual directa amb vosaltres, no estant en l'obligació per part de Zabazoque SLU de compensació econòmica ni la d'oferir el mateix servei i amb les mateixes característiques a igual o millor preu.

Publicitat