C.G. Usuari final consumidor

La informació que mostrem es basa en la informació que ens proporcionen els propietaris i / o representants legals de les embarcacions .
Encara que intentem que el nostre servei sigui el més precís possible , no podem verificar ni garantir que tota la informació sigui exacta , completa o correcta amb posterioritat. Tampoc ens fem responsables d'errors ( incloent errors patents i tipogràfics ) , interrupcions (a causa de caigudes temporals i / o parcials del servidor o reparacions , actualitzacions i manteniment del nostre lloc web o altres motius ) , informació imprecisa , enganyosa o falsa , o de la falta d'informació .
El propietari / representant legal és responsable en tot moment de la precisió , l'exactitud i la correcció de la informació ( tant descriptiva com la referent a tarifes i disponibilitat ) que apareix a la nostra pàgina web i no podem garantir que el propietari els modifiqui .
Els nostres serveis són únicament per a ús personal i no comercial . Per tant , no està permès revendre , realitzar deep -links , utilitzar , copiar, monitorar ( per exemple , spider , scrape ) , visualitzar, descarregar o reproduir el contingut, la informació , el programari, els productes o els serveis disponibles a la nostra pàgina web per a qualsevol activitat comercial o competitiva .

En realitzar una reserva en una embarcació o amarratge publicitat en Zabazoque SLU , acceptes les seves condicions de cancel · lació i no show ( si no us presenteu ) , així com altres termes i condicions addicionals ( lliurament ) de l'embarcació que puguin afectar la reserva o estada.Aquí s'inclouen els serveis i / o productes oferts pel propietari o representant legal allotjaments ( consulta els termes i condicions de lliurament directament en aquest allotjament ) . Les condicions generals de cancel · lació i no show de cada embarcació estan a la teva disposició al nostre lloc web , tant en les pàgines d'informació de l'embarcació , com durant el procés de reserva i al correu electrònic de confirmació .Algunes tarifes o ofertes especials no permeten canvis ni cancel · lacions.Consulta les dades de cada embarcació i amarratge minuciosament per veure les condicions abans de fer la reserva .Per consultar, modificar o cancel · lar la reserva , consulta el correu electrònic de confirmació i segueix les instruccions indicades . Tingues en compte que es podran aplicar suplements per cancel · lació d'acord amb les condicions de cancel · lació i no show . Et recomanem que llegeixis amb atenció les condicions abans de fer la reserva .

Ens ho has de comunicar immediatament en el moment que ho detecteu. Ho pots fer per telèfon al (+34) 668.886.747 o per correu (el trobaràs al peu de cada pàgina web)

Intentarem que el propietari esmeni els errors i / o deficiències i en cas de no fer-ho, directament el donem de baixa del sistema.


Tot això no implica que no heu de realitzar les reclamacions oportunes contra el propietari de l'embarcació a les seves instal.lacions, ni que els reclameu, pel sistema que estimeu oportú, el perjudici provocat.

Us atendrem i ajudarem en la mesura de les nostres possibilitats, facilitant tota la documentació que sigui precisa i referent a la vostra contractació i reserva.

Nosaltres no volem propietaris que causin perjudici als nostres clients usuaris, pel que ens posarem de la vostra part.

Publicitat