INFORMACIÓ LEGAL
Atenent al que estableix l'article 10 de la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , FCV.CAT , en qualitat de prestador de serveis de la societat de la informació , posa en el seu coneixement la següent informació :
Denominació social : Zabazoque SLU .N.I.F. :Inscrita en el Registre Mercantil de ValènciaDomicili Social: C / Carrera Font de Sant Lluís núm 89-8-15 , 46013 València ( Espanya )Telèfon : 668886747Correu electrònic : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Horari d'atenció al públic : De dilluns a divendres de 8:30 a 19:00 hores ininterrompudament , exceptuant els festius d'àmbit nacional , divendres compresos de juny a setembre i mes d'agost en què l'horari serà de 8:00 a 15 : 00 hores .
PROPIETAT INTEL · LECTUAL .

La Xarxa fcv.cat ha decidit acollir-se a la llicència Creative Commons .

Dins de les diferents fórmules de llicència Creativa Commons l'escollida per "La Xarxa fcv.cat " implica :

Llicència de Creative Commons

La Xarxa fcv.cat està subjecte a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

1. - Reconeixement ( Attribution ) : Has de reconèixer i citar-nos com autors i , en el cas que siguis una pàgina web , enllaçar a la URL original .

2 . - Compartir amb la mateixa llicència ( Share Alike ) : Si alteres o transformes aquesta obra , o generes una obra derivada , només pots distribuir l'obra generada amb una llicència idèntica a aquesta .

Aquestes condicions tenen les excepcions següents:

  1. Aquesta llicència no s'aplica als continguts (textos , gràfics , informacions , imatges ... ) publicats per "La Xarxa fcv.cat " procedents de tercers que vagin signats o siguin atribuïts a agències d'informació ( Reuters , EFE , Europa Press , Korpa , Atlas , France Press , AP ... ) , fotògrafs o qualsevol altra empresa diferent de "La Xarxa fcv.cat " ( Zabazoque SLU ) Aquestes excepcions tindran les seves pròpies condicions de còpia i distribució que res tenen a veure amb les de "La Xarxa fcv.cat " i , per tant , abans de realitzar qualsevol acció amb aquests continguts s'ha de comprovar les seves condicions d'ús i que estarán reflectides al peu del article


RESPONSABILITATS .
A causa de l'especial naturalesa d'internet , FCV.CAT no garanteix la disponibilitat i continuïtat de l'accés al seu lloc web que pot quedar temporalment inoperatiu o inaccessible , de forma enunciativa però no limitativa , a causa de procediments tècnics periòdics o extraordinaris d'actualització , millora , manteniment o reparació , com a conseqüència del mal funcionament d'algunes aplicacions informàtiques o del mateix equip de l'usuari , o altres motius aliens al control de FCV.CAT .
En aquest sentit , FCV.CAT declina qualsevol responsabilitat pels danys directes o indirectes , dany emergent i / o per lucre cessant , que puguin deure a la falta d'exactitud , actualització , disponibilitat i continuïtat de l'accés al lloc web .
La funció dels enllaços que apareixen en el lloc web és la d'informar sobre l'existència de diverses fonts d'informació d'interès ampliant els continguts oferts en aquest lloc web . FCV.CAT no es responsabilitza del contingut , validesa i exactitud de la informació , productes o serveis de tercers als quals pogués accedir-se a través d'aquests enllaços , sent d'exclusiva responsabilitat de l'usuari que accedeix a ells .
FCV.CAT es reserva el dret de modificar unilateralment , en qualsevol moment i sense avís previ , tant , la presentació , configuració i continguts del lloc web , com les actuals condicions d'ús. L'accés al lloc web suposa l'acceptació per part de l'usuari de la modificació o modificacions realitzades.
CONTRASENYES D'ACCÉS
FCV.CAT proporciona , de forma confidencial , a cadascun dels seus clients un nom d'usuari i una contrasenya d'accés, la qual és única , personal i intransferible , sent condició necessària per accedir a determinats serveis , bé siguin gratuïts o de pagament , inclosos en el lloc web . L'usuari es compromet a preservar la confidencialitat de la seva contrasenya , podent sol · licitar la seva modificació en cas de pèrdua , coneixement per altres persones o qualsevol altra circumstància que impedeixi o dificulti el normal funcionament del seu accés.FCV.CAT es reserva el dret d'anul · lar discrecionalment la contrasenya d'accés d'algun usuari quan concorrin circumstàncies de les quals es puguin presumir utilitzacions il · lícites .
L'usuari assumeix la plena responsabilitat i , per tant , totes les obligacions que es derivin de la utilització de serveis i productes als quals s'accedeix amb clau d'accés o per la utilització que d'ells realitzin terceres persones que accedeixin amb la contrasenya de l' usuari .
CONDICIONS GENERALS
Premi ací per accedir a les condicions generals dels serveis oferits per FCV.CAT , on s'inclouen les despeses d'enviament i impostos aplicables .
Les ofertes i condicions de venda incloses en el lloc web de FCV.CAT seran vàlides durant el període que expressament s'estableixi i , en tot cas , durant el temps que romanguin allà accessibles .
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
Les dades de caràcter personal assolides mitjançant els diferents formularis de registre estan subjectes als terminis recollits en la nostra Política de Privacitat.
JURISDICCIÓ
Per a totes aquelles qüestions que puguin suscitar amb motiu de la interpretació , execució o eventual incompliment de les presents condicions d'utilització, els intervinents , amb renúncia al seu fur propi , i amb independència del lloc on se susciti qualsevol disputa , se sotmeten expressament a la competència i jurisdicció dels jutjats i tribunals de València ( Espanya ) .

Publicitat